Thursday, September 1, 2016

1 September 2016

Assalamualaikum dan semoga sihat sejahtera semuanya. Berbulan tak update blog. Baru harini ada kekuatan dan kerajinan. Rajin blogwalking jak n gugel2 info yang diperlukan. Alhamdulillah dah masuk 4 bulan kandungan ni rasa mual dan pening tu tak ada lagi so badan pun dapatlah melakukan aktiviti harian seperti biasa. Sebelum tu start awal ramadan sebenarnya badan tak sihat dan lemah sangat2. Rupanya Allah bagi rezeki lagi dan tak sangka secepat ini Allah bagi sedangkan bulan 2 baru2 ni saya baru lepas keguguran kandungan pertama. Dan 2 bulan selepas melakukan D&C,Alhamdulillah rezeki yang tak disangka-sangka pula diterima.

Semoga rakan2 tolong doakan saya dan baby dlm kandungan ni sihat dan kuat ek. Terima kasih doanya. So, arini saya dah mula gugel2 info tentang set berpantang..awal sangat ke?? x kisahlah yg penting kena positif dan rasanya takda masalah pun nak cari2 info tentang set berpantang ni kan. Sekurang-kurangnya boleh sediakan bajet awal2. Maklum lah banyak perkara kita kena sediakan untuk menyambut 'orang baru' inshaAllah. So kena ada plan lah supaya tak kelam kabut dan mudah urusan nanti.

Okeylahitu jak la celoteh untuk harini. Bye.

1 comment:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga semua dipermudahkan ya sis..

tkpe cri info awal lbh baik.