Thursday, March 17, 2016

Templat baru lagi???

Assalamualaikum dan selamat pagi semua 'bloggers'. Harap2 sihat hendaknya semua ya. Alhamdulillah Allah masih panjangkan usia kita untuk menjalankan tugas kita sebagai khalifah di muka bumi ini. Jangan lupa ucap Alhamdulillah. Saya tetiba pagi ni datang angin kuskus nak tukar templat baru. Bukan apa lepas blogwalking tadi cantik2 plak BG blog orang.

Kemudian baru perasan yang templat saya macam tak semangat plak nak tengok.hehehe,,padahal sendiri pilih. Btw kan manusia ni hatinya berbolak balik ( jangan iman berbolak balik dah la ya, nauzubillah) so apa lagi insan biasa seperti saya ni,hahaha...ada kaitan tak?? Maka bermulalah pencarian templat baru untuk blog orkidros ni. Akhirnya inilah hasilnya, sekadar nak puaskan mata sendiri sebenarnya. Tapi kalau2 ada kawan2 yang tertarik dan nak cari kat mana koleksi template2 yang cantik2 dan simple google jak okay.

Tapi mungkin ada yang sama dengan templat saya ni camana ya?? Yalah download yang sedia ada dah, tapi takpa kan?? Asalkan isi kandungan blog tak ciplak dah la ya..

No comments: