Friday, December 18, 2015

Templat Baru!!!

Assalammmualaikum dan salam jumaat rakan-rakan alam maya. Haa jangan terkejut ya kalau tengok templat blog saya berubah lagi,,hehe..Yang sebenarnya saya masih dalam pencarian templat yang sesuai dengan jiwa ni bila melihatnya. Dan rupanya selama ini templat simple yang menepati selera saya ada je dalam google basic templat ni. 

Laaa,,,punyalah penat download sana-sini. Rupanya depan mata ada tak payah susah-susah google san sini sampai habis data internet,huhu. Apapun semoga templat yang baru ni dapat kekal hingga ke tahun 2016. Sebab memang niat selagi belum masuk tahun baru memang akan cari templat mana yang sesuai di hati. So, dah dapat yang ni, enjoy ye...( padahal templat biasa ja pun)hahaha...

3 comments:

Cik Cahaya Bunga said...

hahahahaha....same la ngn sy jugak..penat mencari masih x jumpa lagi..

Ennor Plenetzurah said...

sama la kita.... tapi saya dah tukar warna hijau... nda tau la tahan ka itu sampai tahun depan hahahah

Mrs Dee said...

Cahaya Bunga & Ennor...tu la kan,,kadang rasa mcm x tetap pendirian tapi sebenarnya masih tercari2 yang ngam di hatii..hehhe...ada kawan rupanya,,hahha