Saturday, December 12, 2015

Angin Blogging Turun Naik

http://4.bp.blogspot.com/-XH2afkBdE4o/VG4HW5V0LUI/AAAAAAAAFs4/sLgkNapVGRI/s1600/blogger.png


Assalammualaikum semua dan selamat berehat-rehat kat rumah. Hujung minggu begini mesti ramai yang sedang santai2 kat rumah atau dimana-mana sahaja. Takpun ada yang sedang menghadiri majlis2 kahwin. Almaklum hujung tahun kan,,hehe,,kata kawan musim mengawan??ish2...tak baik tau..

Papun alhamdulillah dapat juga buat entri setelah seminggu senyap. Sibuk dengan hal-hal famili yang mesti didahulukan so masa tak mengizinkan sangat melepak depan lappy ni. Hari ni pun sebab lepak kat rumah mertua then ada wifi free,,hehehe..bertuah punya menantu kan..so ambik kesempatan la saya. Susah juga nak istiqamah dengan aktiviti ni. Buakn apa saya suka berblog waktu siang ketika suami takda di rumah. Tapi oleh kerana data internet dah low sangat terpaksa hadkan masa dan bila malam nak guna data encik abang mood pula kelaut dan malam adalah masa untuk bersama suami. Tak elok juga kan..

So saya tengah cari2 plan internet selain TM..almaklum pindah randah ni so tak berbaloi kalo nak pasang WIFI kat rumah. Kawan-kawan ada cadangan??

No comments: