Thursday, November 19, 2015

TERIMA KASIH NUFFNANG!!!

Sekali lagi dila bersiaran, macam yang you olls dah baca tajuk entri di atas tu kan, bukannya dapat income dah tapi alkisahnya selepas kelmarin godek-godek akaun nuffnang i, then i hantarlah ticket @ mengajukan soalan dalam erti kata yang senang kepada pihak nuffnang tentang bagaimana nak dapatkan CPUV ni ? Alhamdulillah rupanya semalam lagi dorang dah hantar jawapan melalui emel saya.

Nak tahu apa nuffnang jawab?? Oh ya sebelum tu kalau korang nak hantar soalan dalam bahasa melayu pun boleh dan akan dijawab dalam bahasa melayu juga. Senangkan? Okay terus kepada isi..
Pihak mereka jawab bahawa yang sebenarnya pihak pengiklanan yang akan pilih belog kita untuk mendapatkan bayaran, dan bukannya pihak nuffnang ni. Kiranya mereka ni hanyalah orang tengah je. Laa nampak sangat yang saya ni jarang membaca pasal hal ehwal nuffnang ni kan,hehehe,,,malu sendiri..Ingatkan selama ni mereka yang pilih.

Makanya saya dah dapat satu lagi ilmu baru walaupun dah lama orang tahu ilmu ni,,nuffnang juga akan membuat pembayaran kepada belog yang pengunjungnya TINGGI...haa nampak tak saya sangat tegaskan disitu, so kita kena rajin "update' belog kita hokeyyy...jangan ikut macam saya yang ada angin ribut dalam diri baru nak berbelog. Akhirnya bila nampak kawan-kawan blogger dapat income dari nuffnang i yang putih mata...Kalau la dari 3 tahun lepas saya fokus tang nuffnang ni,,kaya rayo i...hehe,,papun niat kita berblog bak kata kawan-kawan blogger kena ihklas dan jujur. Apa yang disampaikan bermanfaat dan paling penting RAJIN-RAJIN KEMASKINI belog anda!!! Selamat berbelog semua!!!

No comments: