Skip to main content

Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

Comments

Petak Bunga said…
goood luck..
sambil2 berkenalan..:)
Cik Adda said…
Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
Giveaway Mialiana (10oct)
Giveaway Shad (20oct)
Iola said…
blogwalking dari segmen yang sama :D
all the best..

jemput bloggers untuk meriahkan lagi segmen GA yang akan berakhir 30 september ini :)
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...
Azwar Syuhada said…
Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html
Azwar Syuhada said…
Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html
ros_reeza said…
dari segmen yg sama
Mia Liana said…
Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck (^_^)
Cikgu Norazimah said…
Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html
Hidayah Mohamad said…
Good luck.

Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0
sha dhira said…
Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Jemput join ga di blog shad juga ya,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html
Wah Tahniah dila..
Sebab anda adalah antara pemenang GA ini.

Mia Liana said…
tahniah..

http://www.mialiana.com/2014/10/pengumuman-pemenang-giveaway-2014.html
Nor Dila said…
than semua nnt ada masa dila singgah ye,,maaf lama x update blog..
Yun Sing said…
Singgah sini dari GA yang sama :)
fadhil eda said…
singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Popular posts from this blog

Idea Susun Atur Barang Dalam Kabinet Dapur

Assalamualaikum dan salam jumaat semua, mungkin ramai antara kita kadangkala nak susun barang-barang dalam kabinet dapur tapi tiada idea. Okay mungkin ini boleh bangkitkan idea anda...





Lepas ni tau dah mo buat apakan? Jom mengemas...

Gambar sumber dari http://www.marthastewart.com/

POPIA SAYUR DAN JEJARI KETAM

ASSALAMMUALAIKUM

Selamat pagi dan salam selasa buat rakan blogger,,amacam hari ni??ada happy tak?ada stress tak? alala,,janganla stres2 ye,,be happy person and positive person,,,InshaAllah kehidupan dan orang sekeliling kita akan happy juga...

Okay tadi pagi sarapan dengan kuih popia goreng. Sebenarnya hari ni ada tempahan kuih2 dari office suami tak banyak just rm10.00. Alhamdulillah rezki dari Allah. So dila buat 2 jenis kuih je karipap dan popia goreng. Sempat snap gambar popia je. Okay jom la semak resepi popia ni. Dila buat simple dan bahan2 mudah didapati di pasaraya.


POPIA SAYUR DAN JEJARI KETAM

Bahan2nya :
- Kulit popia secukupnya
- hirisan sayur kubis
- lobak diparut
- jejari ketam di belah 4
- garam dan serbuk perasa
- minyak untuk menggoreng
- air untuk melekatkan kulit popia

Kaedahnya :
- Sayur yang dihiris dan lobak yang diparut tadi cuci terlebih dahulu kemudian toskan. Tumis sayur kubis dan lobak merah seketika dalam kuali dan jangan terlalu lama. Terlupa pula tumis den…

Churros aka kuih belimbing panjang, sarapan pagi

Assalamualaikum semua, tadi pagi kami laki bini sarapan makan churros jak. Dari semalam resepi ni berlegar-legar dalam kepala otak ni 'esok pagi nak sarapan churros',hehe..Alhamdulillah jadik juga. Ini dah kali kedua buat dan kali ni cantik sikit sebab dah ada bentuk macam belimbing tu. Awal-awal pagi bangun terus cari acuan nozle piping bag tu. Nasib baik jumpa. Tapi guna plastik biasa jak la.

Versi saya ni tidak ada sos ataupun serbuk gula dan serbuk kayu manis tu. Makan macam ni pun soddappp. Lagipun nak kurang-kurang makan manis konon..hehe..nak jaga kesihatan lah katakan.. Resepi ni saya ambil dari blogger masakan Hana Memories, terima kasih ye sis. Banyak versi sebenarnya tapi saya guna yang ni sebab senang sikit. Tak perlu nak timbang-timbang semua. Guna ukuran asas jak macam cawan dan sudu. Bah selamat mencuba kawan-kawan. Sedapnya sampai rasa 'gantung' plak memakannya, huhuuhu...petang mo buat lagilah...

Resepi Churros

1 cawan air
1 cawan tepung gandum
1 sudu besar…