Skip to main content

Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

Comments

Petak Bunga said…
goood luck..
sambil2 berkenalan..:)
Cik Adda said…
Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
Giveaway Mialiana (10oct)
Giveaway Shad (20oct)
Iola said…
blogwalking dari segmen yang sama :D
all the best..

jemput bloggers untuk meriahkan lagi segmen GA yang akan berakhir 30 september ini :)
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...
Azwar Syuhada said…
Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html
Azwar Syuhada said…
Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html
ros_reeza said…
dari segmen yg sama
Mia Liana said…
Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck (^_^)
Cikgu Norazimah said…
Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html
Hidayah Mohamad said…
Good luck.

Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0
sha dhira said…
Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Jemput join ga di blog shad juga ya,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html
Wah Tahniah dila..
Sebab anda adalah antara pemenang GA ini.

Mia Liana said…
tahniah..

http://www.mialiana.com/2014/10/pengumuman-pemenang-giveaway-2014.html
Nor Dila said…
than semua nnt ada masa dila singgah ye,,maaf lama x update blog..
Yun Sing said…
Singgah sini dari GA yang sama :)
fadhil eda said…
singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Popular posts from this blog

POPIA SAYUR DAN JEJARI KETAM

ASSALAMMUALAIKUM

Selamat pagi dan salam selasa buat rakan blogger,,amacam hari ni??ada happy tak?ada stress tak? alala,,janganla stres2 ye,,be happy person and positive person,,,InshaAllah kehidupan dan orang sekeliling kita akan happy juga...

Okay tadi pagi sarapan dengan kuih popia goreng. Sebenarnya hari ni ada tempahan kuih2 dari office suami tak banyak just rm10.00. Alhamdulillah rezki dari Allah. So dila buat 2 jenis kuih je karipap dan popia goreng. Sempat snap gambar popia je. Okay jom la semak resepi popia ni. Dila buat simple dan bahan2 mudah didapati di pasaraya.


POPIA SAYUR DAN JEJARI KETAM

Bahan2nya :
- Kulit popia secukupnya
- hirisan sayur kubis
- lobak diparut
- jejari ketam di belah 4
- garam dan serbuk perasa
- minyak untuk menggoreng
- air untuk melekatkan kulit popia

Kaedahnya :
- Sayur yang dihiris dan lobak yang diparut tadi cuci terlebih dahulu kemudian toskan. Tumis sayur kubis dan lobak merah seketika dalam kuali dan jangan terlalu lama. Terlupa pula tumis den…

Pizza simple dan mudah

Assalammualaikum semua...

Okay hari ni nak share resepi yang pizza yang mudah dan kiranya i buat eksperimen la tapi alhamdulillah menjadi. Eksperimen itu ialah i buat doh pizza tanpa menggunakan yis untuk mengembangkannya. Akan  tetapi i guna baking powder u olls..dan kalau menggunakan BP ni kita x perlu menunggu doh naik @ kembang. Boleh trus letak topping dan ia akan naik sendirinya bila dah di bakar dalam oven. Dan satu lagi info yang mungkin ada yang tak tahu ialahbagi mereka yang tidak ada oven tapi ada pemanggang ajaib tu pun bole bakar pizza just kecikkan apinya k..

ok malas nak taip panjang2 ni mari semak resepi..



Bahan-bahan doh@adunan roti :
- 1 cwn tepung gandum
- 1 tsp baking powder
- 2 sudu mkn minyak jagung@minyak zaitun@minyak apa yg ada kat rumah ya
- 3 sudu mkn air @ tambah ikut adunan kita kalo masih keras tambah sdikit air
- 1@2 sudu makan susu manis@susu cair@susu segar
- secubit garam

Bahan-bahan topping :
- sosej 
- fillet ketam
- sos spageti @ sos cili @ sos tomato ( guna so…

Idea Susun Atur Barang Dalam Kabinet Dapur

Assalamualaikum dan salam jumaat semua, mungkin ramai antara kita kadangkala nak susun barang-barang dalam kabinet dapur tapi tiada idea. Okay mungkin ini boleh bangkitkan idea anda...





Lepas ni tau dah mo buat apakan? Jom mengemas...

Gambar sumber dari http://www.marthastewart.com/