Sunday, August 17, 2014

Cerita semalam..

Assalammualaikum dan selamat berhujung minggu bloggers..

Kemarin petang i menghadiri open house manager ladang kat ladang tempat suami i keja ni and alhamdulillah kenyang sangat2. Banyak juga lauk pauk kak Asmidar (isteri manager) masak dan i memang salute ngan akak sorang setiap apa hidangan yang dia masak memenuhi citarasa tekak ku ini..wahh..demand gitu tekak i..hehe. Walaupun kak mida(panggilan manjanya) dah beranak 3 dah tu kecik2 lagi anaknya namun aku ibaratkan dia supermom. Kenapa supermom? korang cuba bayangkan apa yang dibuat oleh seorang supermom..hee. Boleh jadi inspirasi buat kita yang bergelar isteri dan bakal2 bergelar ibu.

Dengan layanan yang sememang dah mcm keluarga i rasa bertuah dan bersyukur coz Allah pertemukan i dengan jiran 'seladang' yang sangat peramah dan baik walaupun berbeza pangkat. Semoga Allah sentiasa merahmati family kak Asmidar dan dimurahkan rezeki. Tapi x sempat nak snap gambar makanan yang dihidangkan. Thumbs up kak...

Dan yang sempat ialah bergambar-gambar dengan isteri2 staff ldg dan kerani..
bersama isteri2 staff,kerani dan tuan rumah

  
yang baju hijau tu tuan rumah dan bersama jirannye

     

 Selamat hari raya Aidilfitri...kosong-kosong yekk...

No comments: