Tuesday, November 5, 2013

Cheese kek yang sedap

salam maal hijrah buat semua umat islam,,, semalam lepas tengok wayang ngan suami tercinta tiba2 terlihat kedai menjual kek keju dalam tupperware kecik,,beli 1 just nak try sedap @ ....hehe...pagi ni sarapan terus cari kek tu n try la,,,emmm sedap gak la,,menepati keinginanku yang gila akan kek keju ni,,nak try buat sendiri tak kesampaian lagi. Takda mood la katakan,,padahal kek2 lain dah berkali2 try,,xpa nanti kesampaian la tu,,,sorry u olls,,,entry ni bukan kongsi resepi,,he juast nak kongsi pengalaman i jer...papun semoga d tahun baru islam ini kita akan lebih menjadi insan yang baik dalam semua segi...aminnn,

x dpt nak show gambar2 cheese keknya,,just google jak la utk jamu mata u olls,,hee,,,

gambar ihsan dari blog kak mas..mohon share ya kak,,by kekmas.blogspot.com



No comments: