Tuesday, October 9, 2012

Soundtrack Adam & Hawa Best!!1

Assalam dan salam sejahtera, haa kali ni aku punya entry lain sket, 1st time try2 entry bgini kut2 ada org singgahlalu ato drive thru,,hehe,,,saja nak kongsi pasal lagu tema drama hangat lagi terbaik bagi akula iaitu drama Adam Hawa yg main kat Astro mustika HD tuuu,,mula2 dgr lagu yg d nyanyikan Dato Siti N Hafiz tu takda feel lg,,tp kali kedua aku dgr best plak ni. Dah selalu dengar meremamng lak bulu roma ku,,hehe,, tapi serius memang best la lagunya ni and drama nya pun x menyesal la tengok bagi aku ni. Yang best tu kalau kita tertinggal utk menonton d mlm hari pagi pun ada ulang n petang. waktunya jam 11 pagi dan 5.30 ptg. Ok bertemu lagi.

haa jom layan ni,,,Lupa nak kestau tajuknya Muara Hati...

No comments: