Saturday, March 24, 2012

penat gilerr..

gambar anak buah tersayang ni,,penyeri keluarga encik asli,,maklum la cucu pertama dlm family dahtu boy plak,,coz kami semua pompuan,,hee..excited sgt bla dpt nephew ni..nakal comel ni,,


seharian ni aku terbaring saja,,huhu, penat and mengantuk sangat2,apa xnya semlaman menyiapkan kuih karipap tempahan org,,huhu,,, pasni mcm x larat lau nak buat kuih tu...sekali sekala boleh la..pasni dorang nak nasi lemak plaknya..ok la tuh,,apapun semoga projek aku ni berjalan lancar,,aminn,,,

No comments: