Sunday, March 25, 2012

muffin oat coklat suka hati..


comey x muffin i,,,hehe,,,,mls msk tgahari ni so buat muffin,,,sebenarnya buat pun utk adik yg kat hostel,,jap lg nak lawat dia so dah janji buatkan dia muffin,,,so ini lah hasilnya,,hehe,,,org kata lau dia naik and pecah2 gitu tandanya jadik la yek..hee,,,resepi x dpt nak share coz i suka main hentam saja,,itula namanya pun sukahati,,,bhn2 nya sy men agak2 jak,,huhu,,,derhaka katakan,,,hehe,,,yg penting jadik dah,,,jom mkn,,hee

No comments: